Film!

Idag spelade jag in ett gäng olika filmer. Jag visste att jag ville ha några där jag förklarar bara lite hur mina tjänster funkar och några där jag marknadsför något helt annat till ett event som kommer i mars.

Så idag hade jag inga kundbokningar från kl.10.00 och då satte jag upp min kamera med min mikrofon och satte igång. Och mitt stativ med lilla puffskyddet på. Det är för att kunna sätta skärpan där ögonen ska vara – om man gör allt själv utan assistent.

Jag lade fram en del olika kläder och satte igång med att spela in flera olika filmer, med klädbyte, som jag ska lägga upp vid olika tillfällen. Det här kallas att ”batcha”. Alltså att vid ett enda tillfälle skapa mycket olika material för senare publicering. Mycket effektivt! Jag lade upp en av filmerna på Linkedin och ska även lägga en på Facebook innan dagen är slut.

Jag använde ”finkameran” till de här filmerna för jag ville ha ett kort skärpedjup (när bakgrunden blir suddig) och fint ljus. Och så blev det! Min NIKON är min bästa vän!!