Personal brand photography

När man driver ett företag idag så går det inte att välja bort en aktiv närvaro på sociala medier. Sanningen är att människor köper helst av någon de upplever att de känner, litar på och tycker om. Så DU behöver vara med i ditt flöde.

Du kan berätta vem du är, vad du tror på, vad du vill och varför du gör vad du gör med hjälp av bilder! Fina bilder av hög kvalitet på dina kanaler online spelar stor roll för hur ditt företag uppfattas: Hög kvalitet på bilderna = hög kvalitet på företaget. Och tvärtom!

Att investera i en brandingfotografering och sedan använda de bilderna regelbundet på dina olika kanaler online skapar ett varumärke av hög kvalitet och det gör att DU kan höja dina priser.

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT JOBBA MED MIG
Vi börjar med ett planeringsmöte då vi pratar om dig och ditt personliga varumärke. Vilka olika teman ska ingå i fotograferingen? Vilka platser ska vi välja att åka till? Vilken känsla vill vi förmedla i bilderna? Jag kommer att ställa frågor som kan hjälpa dig att se en tydligare bild av vad du vill uppnå med ditt varumärke.

När vi är ute och fotograferar så tar jag fullt ansvar för att det blir bra. Du behöver inte prestera något alls. Du får gärna komma med idéer under fotograferingen men jag är kreativ nog för oss båda så det finns ingenting DU behöver åstadkomma. Så det är bara att slappna av och ha kul! Och jag lovar att du kommer att ha kul!

Betalningen sker i samband med bildleverans och kan vid önskemål delas upp på flera månader. HÄR HITTAR DU MINA FOTOPAKET OCH PRISER.

Alla bilder levereras både högupplösta, för printat material såsom flyers och visitkort, och lågupplösta, för onlinepublicering. Du har fullständiga rättigheter att använda dem precis som du vill, var du vill.

Vilken lättnad att ha en färdig bildbank att bara kunna plocka ur när du ska marknadsföra ditt företag och bygga ett starkt, personligt varumärke.

Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer!
mail@brandingyou.se eller ring 070-462 08 76