Testamonials

När du anlitar Bodil kommer du få mer än vad du förväntar dig.
Hennes stora intresse för branding, hennes genuina engagemang i just dig och hennes förmåga att fånga upp det just du behöver är briljant.

Hon är kreativ, kunnig har glimten i ögat, nära till skratt och en enormt smittande positiv energi vilket gör mötet med Bodil till så mycket mer än en fotografering.

Jag har valt Bodils stora paket och vet redan efter vårt första jobb ihop att det här kommer vara värt varenda krona och en avgörande investering i min marknadsföring.

Susanne Dalslätt – Föreläsare och Hälsocoach

”Det är det här personal branding är för mig. Man hittar en klok, fantastisk person att jobba med. Någon manlåter lära känna en till viss mån. Sen gör man ett jobb utifrån det.

Bodil jobbar väldigt likt en terapeut. Hon hjälper till att både se och acceptera de delar som redan finns. Kan varmt rekommendera att arbeta tillsammans med henne.”

Charlotta Darnell – LOVA KBT

”Vi har jobbar med Bodil i många år nu, för fotografering av personal, produkter och annat skoj.

Branding You var precis det vi saknade i vårt galleri. Härliga, personliga foton och detaljbilder som vi kan använda i sociala medier och på hemsidan.

Det bästa med Bodil är att hon alltid lyckas alltid fånga den där känslan. För att inte tala om hur roligt det är med en dag tillsammans, fniss och foton som smälter ihop till de finaste bilder vi vet!

Camilla & Maria, LIFE IN MIND

I contacted Branding You Photography to get quality photos for my website and social media. What I ended up leaving with is so much more than beautiful photographs.  I gained a new perspective on how I want my business to grow.

Bodil has an incredibly warm and kind personality. Her experience and attention to details will save you a lot of time. A day with Bodil felt like a fun hang out with an old friend, the one that knows just the right spots in town.

Beata Padlo – Organisational Coach 

Mitt val föll på grymma, härliga Bodil.
Hon tänker som jag, fotar som jag bara önskar att jag kunde själv och levererar SÅ bra bilder! Som denna, det är jag. Love it!

Anne Werner – 3plan konsult

Du kom in som en virvelvind med full koll på läget.Och vilken leverans! Du har mina varmaste rekommendationer.

Fanny Dolff – Hildegun reklambyrå