Mina paket

I alla mina paket ingår en konsultation där vi diskuterar ditt varumärke, din målgrupp och dina planer för verksamheten och dina bilder. Jag erbjuder de resurser jag vet kan göra din resa framåt lättare och bilden av ditt varumärke tydligare.

Vi spenderar 5 timmar tillsammans och skapar ca 100 bilder. Både porträtt och detaljer. Jag bjuder på lunch och vi fotograferar på 4 olika platser. Som bonus ingår även 20 bilder från mina, redan skapade, inspirationsbilder till Instagram.

Pris: 10.000 kr

Vi träffas tre timmar på förmiddagen eller eftermiddagen och skapar ca 50 bilder. Både porträtt och detaljer. Vi fotograferar på 2 olika platser. Som bonus ingår även 10 bilder från mina, redan skapade, inspirationsbilder för Instagram.

Pris: 6000 kr

Ett bra prova-på-paket. Vi träffas i en timme och skapar ca 20 bilder, på en vacker plats.

Pris: 3000 kr

Det här paketet är extremt fördelaktigt för dig som verkligen vill satsa långsiktigt på ditt personliga varumärke online. OCH få ut det allra mesta av din investering.

Det säkrar ett ständigt aktuellt flöde i dina sociala medier. Vi träffas fyra gånger per år för att matcha säsongerna i dina porträtt. Sommar, höst, vinter och vår. Dessutom får du tillgång till extra inspirationsbilder till ditt flöde att blanda med dina porträtt.

Allt detta ingår:
– 4 fotograferingar
– 3 timmars fotografering per tillfälle
– Ca 50 bilder per tillfälle.

Pris: 15000 kr för hela årets program.
Värde: 24000 kr

Du kan betala månadsvis: 1250 kr/månad