Bodil Bergman Hughes – Brandingfotograf

Jag heter Bodil Bergman Hughes och jag bor i Vasastan i Stockholm med min man, Michael,  och vår tonårsdotter, Emma. 

Frågar du dem som har träffat mig så berättar de säkert att jag pratar snabbt, skrattar gärna och har mycket energi. De kanske också säger att jag är bra på att lyssna och att jag får dem att slappna av och känna sig bekväma. 

Själv kan jag avslöja att jag älskar kaffe, saltlakrits, humor och berg-och-dalbanor. Riktigt sköna soffor och riktigt roliga kvinnor tillhör också mina favoriter och jag tycket att alla framför min kamera är snygga. 

Jag kan också berätta att jag genom livet helt har bytt bransch ungefär varje decennium och att jag nu har varit professionell fotograf i tio år. Men jag tänker inte byta jobb igen. Att vara fotograf gör mig lycklig!

En absolut favoritdag är när jag får hänga med en kick-ass entreprenör och skapa bilder som boostar det personliga varumärket och marknadsför företaget på bästa möjliga sätt. 

Makers of Difference. Det är dem jag jobbar med. 

Pinch me!