Block 1

”Jag har jobbat med Bodil vid ett flertal tillfällen och kan varmt rekommendera henne. Dels är hon en fantastiskt duktig yrkesfotograf men även en mästare på att få fram det personliga i personal branding.

Hon är dessutom väldigt kunnig på hela området kring personal branding. Dessutom är hon duktig på att förklara hur bilderna kan användas och ge hands on praktiska tips. Jag rekommenderar alla en branding fotografering med Bodil! Otroligt trevlig är hon också!”

Charlotta Segerlund Darnell

Block 2

”Vi på Coeo Inkasso har använt oss av Bodil tre gånger och vi är så nöjda! Förutom att vi är jättenöjda med bilderna är hela upplevelsen positiv då Bodil får en att känna sig avslappnad och trygg i en ganska så onaturlig situation och hon är också påhittig och kreativ under fotograferingen. Jag rekommenderar Bodil varmt!”

Pernilla Almström

Block 3

”Tusen tack, Bodil! 

Det var en upplevelse att bli fotograferad av dig. Jag kände mig så avslappnad och hade roligt. DU är verkligen proffsig.

Jag är supernöjd med bilderna. 
Stort Tack!”

Sara Hellblom

 

Block 1

”Bodil har ett magiskt öga för miljöer och vinklar som passar mig och min stil.

Alltid förslag innan och sen en massa spontana bilder för att hon ser fantastiska bildmöjligheter där jag ser en vägg…

Med Bodil har jag blivit bekväm med att stå framför kameran.

En fotosession är roligt, enkel, lättsamt och otroligt proffsig och de färdiga bilderna får jag mängder av komplimanger för!”

Sofia Stigenberg

Block 2

”Jag valde Bodil på rekommendation av en kvinna i mitt nätverk när jag sökte en fotograf som kunde ta ”avslappnade och levande bilder mer än traditionell porträtt”. Kikade på hemsidan och kände att det här verkar vara någon som lyckas fånga personer både på ett genuint, autentiskt och professionellt sätt. Bokade under vårt första möte in fotopaketet ”Tripple Treasure” och har inte ångrat mig.

Tack Bodil för en bildbank med vackra fotografier men också för härliga samtal och hur du har fått mig och mina medarbetare att slappna av under fotograferingar. Inte trodde jag när vi sågs första gången att jag skulle stå och byta om ute helt casual men sån är du Bodil. Skapar en bekväm stämning.

På återseende hoppas jag!”

Ximena Samuelsson Allendes

Block 3

”… Vi verkligen älskade Bodils genuina, omhändertagande och professionella personlighet. Aldrig har jag känt mig så trygg framför en kamera som när hon var bakom den.”

Miguél Perez