Godmorgon!

Jag har just spenderat en Lördag på landet med ett gäng kvinnor och föreläsare. Temat var inspiration och gemenskap och bara några av oss kände varandra innan.

Vid ett tillfälle pratade vi om morgonrutiner och jag fick några bra tips jag aldrig hade hört förut.

Varje dag och varje liv ser ju olika ut beroende på när man måste rusa hemifrån och hur många barn och hundar man delar sitt hem med men det kan finnas saker som kan ge en bättre start på dagen. Här är tre tips. Välj att lägga till något som kanske kan förbättra starten för dig.

1. Kolla INTE mailen! Mail som som du inte har skrivit själv handlar om ANDRAS agenda. Innan dagen börjar ska du ta hand om din egen och inte (ännu) bry dig om vad andra vill.

2. Starta med att LE. Sitt bara där på sängkanten och le. Bara att aktivera leendemusklerna sätter igång en känsla av att du faktiskt redan nu har något att vara glad över.

3. Innan du går upp ur sängen, sätt i lurarna och lyssna på en meditation. Det finns appar där du hittar ledda korta och långa meditationer som kan vara så korta som 5 minuter. Men det blir DINA 5 minuter, innan allt sätter igång.