Har du olika personligheter?

Har du flera olika personligheter? 

En hemma, en på jobbet, en tillsammans med vissa och ännu en tillsammans med andra? 

Det ÄR inte så ovanligt. Det kanske t.o.m. är … praktiskt? Jag vet inte. Och jag dömer inte. 

Men när man är med mig är det bara jag hela tiden. Jag är ganska säker på det. Men visst anpassar jag mig till situationen. Lugn och inlyssnande ibland och skvatt galen ibland. När DET passar (det passar förvånande ofta). 

Jag vet i alla fall att jag inte förställer mig. Det är 100% jag hela tiden. Online och IRL. 

Och jag har ofta hög energi, ser humor i mycket, är omtänksam och även lite detaljfixerad, när jag jobbar. (Sneda halsband på personalfoton på hemsidor är så ONÖDIGT!) 

Jag utgår ifrån att jag hör hemma i alla rum jag går in i och bryr mig inte om vad andra tänker och tycker om mig – när jag bara är mig själv. 

Jag är för gammal för att ändra på mig nu. I am what I am. 

Men kanske borde vi alla fråga ibland. och det gjorde jag nyligen. Jag bad de som träffat mig online och IRL att välja en eller några adjektiv som de tycker passar mig.

Det här de adjektiv de valde:

Glad. Energisk. Sprudlande. Snabb. Kreativ. Inkännande. Bra lyssnare. Självständig. Målmedveten. Självmedveten. Varm. Trygg. Levnadsglad. Passionerad.  Klurig. Påhittig. Initativrik. Resultatlysten. Proffsig. Lugn. Sinne för detaljer & bildspråk.

Om jag känner igen mig? Jodå. LUGN var väl lite av en överraskning. Inte för att jag aldrig känner mig lugn men för att jag inte vet om det framgår så ofta. Men kul att det gjorde det ändå.

Fråga du också någon gång. Om adjektiv som beskriver DIG. Kan vara upplysande. OCH stärkande.