Be Amazing

Under min uppväxt har jag alltid känns mig lite annorlunda än de omkring mig. I alla åldrar.

Jag har aldrig varit blyg, alltid haft mycket energi och ett högt tempo. Ribban för att jag ska känna mig stimulerad och inte uttråkad ligger ganska högt, fortfarande. Jag skapar mina egna äventyr och anser att jag är väldigt kreativ där och inom en massa andra områden.

Men det här är inte en personlighet som jag kunde känna igen i de omkring mig när jag växte upp. Så det hände att jag kände av ett underliggande behov hos människor jag mötte att helst ändra på mig, bara lite grann. För att jag skulle leva det bästa livet.

I min släkt är jag den allra första egenföretagaren och jag startade mitt eget företag relativt sent i livet. Men det var inte förrän jag gjorde det och började träffa andra företagare som jag plötsligt upplevde att jag på riktigt mötte människor jag kunde spegla mig i. Jag kände igen mig i kreativiteten och rastlösheten. Drivet, tempot, ja, det mesta. Så jag hittade mitt sammanhang oc min djupare tillfredställelse i livet när jag började driva mitt eget företag. Och jag kan inte gå tillbaka.

Här lever jag som bäst. När jag får fullfölja mina egna inspirerade idéer ytan att be någon om lov. Utan att försöka leva upp till andras förväntningar om hur jag borde vara och utan att ha någon anledning att försöka ”passa in” .

Allt det här tänker jag idag för att jag snubblade över ett citat från Maya Angelo. ”If you’re always trying to be normal, you will never know how amazing you can be”