Färglad?

Eller inte?

Många marknadsförare kan berätta hur färger påverkar oss. Och hur de passar oss (är du en höst eller en vår?)

Jag dras till färger och kunde inte låta bli att dra upp mobilen när jag gick för bli de där stolarna häromdagen. Men själv klär jag mig nästan alltid i svart eller grått. Utom på sommaren. Då blir de vita eller beige färger.

Och det känns helt och fullt som jag. Jag skulle t.o.m. kunna påstå att om du ser mig komma svassande helt klädd i orange en dag så är det nog läge att fråga om allt är OK.

Jag har kunder som absolut vill ha färg i miljöerna under en brandingfotografering och en del som vill ha cement och stål.

Det går att ordna.

Det finns gott om miljöer att välja på i Stockholm. Eller i staden där du bor. Det är jag säker på.

Färgglatt eller mer dova färgtoner? Det är upp till dig. Vad passar?

Jag är inte en brandingspecialist. Inte en marknadsförare. Inte en social media manager. Jag analyserar inte ditt varumärke med färgkartor och frågeformulär.

Jag är fotograf. Brandingfotograf. Vi pratar om vad som passar ditt varumärke när det kommer till de miljöer vi väljer att åka till under en fotograferingsdag sedan släpper jag lös min kreativitet när vi kommer dit. Och på vägen dit. Om jag ser en passande miljö.

Sedan ska DU ta de här bilderna, de här verktygen för ditt eget varumärke, och förbruka dem. Använda dem till att boosta dina inlägg, din hemsida, dina nyhetsbrev. Skapa innehåll och marknadsföring med hjälp av mina bilder.

Med ditt huvud högt.

Så att… vad passar dig? Färgglatt? Dova färger? Stadsmiljö? Mer natur?