Shine on!

Ibland fuckar man upp det. Det är pinsamt. Men är det en katastrof? Egentligen? Vi har alla varit där. Jag ska berätta om min senaste miss och mina tankar runt det. 

Så jag släppte ett nytt samtal på podden igår. Ett med fyra fantastiska entreprenörer som ställde upp på att vara med och dela tankar om prissättning. Vi hade ett gruppsamtal via zoom och det blev jättebra. Men vad jag inte visste är att när man är flera som pratar så verkar inspelningen ta någon sorts … paus när någon är tyst länge. Så de enskilda fem ljudspåren synkade inte på inspelningen sen. 

Det blev en del ganska omfattande redigering innan jag kunde spara och publicera men det var det förstås värt! 

Så när jag lyssnade senare på lördagen så märkte jag att jag hade missat ett ställe där en av rösterna INTE synkade igen. Efter publicering! Det kändes VÄLDIGT pinsamt! Vi hade ju allihop marknadsfört avsnittet och det låg ute redan! 

Det var bara att ge sig in igen och redigera det som var skevt och sedan publicera igen. Det tog ett tag. Och hela tiden låg det första avsnittet ute, där man hör att något är fel. 

Det kändes Pinsamt. Man borde ju ha mer koll när man har en egen podcast. Jo, men var det en katastrof? Nej, det kan jag väl inte säga – när jag tänker efter. 

Det är inte halva Sverige direkt som lyssnar på samtalet på publiceringsdagen – och antalet lyssnare är ännu inte uppe i astronomiska siffror. Men nu ligger det korrekta samtalet uppe och det kommer att ligga kvar! När lyssnarna är fler. Och den dagen kommer. 

Så det här är min slutsats: Det är så lätt att lägga för stor tyngd på de enskilda inläggen du gör på Instagram och andra kanaler. Det VIKTIGA är att publicera regelbundet och det är det samlade intrycket av alla dina inlägg på dina sociala kanaler (och din hemsida) som ger intrycket av ditt företag! Det är min övertygade åsikt. Och inte bara min. 

Var dig själv, ANVÄND FINA BILDER, engagera dig i andra och låt inte tillfälliga missar definiera dig. Move on! And SHINE ON!