Vad är receptet?

Vad är receptet? Egentligen. Receptet på att skapa ett framgångsrikt företag. Eller i alla fall ett framgångsrikt år. 

Nu när 2022 har tagit sina första flämtande andetag så har jag redan engagerat mig i ett par olika mallar som ska hjälpa mig att utvärdera 2021 och planera för 2023. 

Det är svårt att svara på en del av frågorna. Framförallt när man ska se tillbaka på de olika månaderna under förra året. Hur de kändes. Hur de var. 

Det kan inte jag! Inte så där specifikt. Jag kan visst minnas highlights från 2021 men detaljerna försvinner. Perioderna. För jag ser hela tiden så ivrigt framåt! Och då blir jag inte så spännande när jag ska beskriva hur jag ser på mitt recept för att LYCKAS, 2022.

För jag tänker bara fortsätta på samma sätt. Samma som under 2021. Dyka upp här IG, mingla med andra entreprenörer IRL och prata med entreprenörer på min podcast. Och prata om min övertygelse om att kvalitetsbilder online målar bilden av ett kvalitetsföretag. Omedvetet eller inte. Det ska jag prata om. 

Och till slut kommer fler och fler se ljuset. Som de nya kunder som bokade mitt årspaket precis innan nyår. De är jag så väldigt glad för! Och det kommer att komma fler. Nya vänner jag ännu inte har träffat. 

Så jag kör på samma recept i år också. 
Precis som med de här kaffekakorna. Ett måste varje jul och lika gott varje år. Samma recept. 

Gott Nytt 2022!